Shtëpi dhe Apartamente
Shtëpi dhe Apartamente
zbuloni
Imobili Komerciale
Imobili Komerciale
zbuloni
Pasuri Industriale
Pasuri Industriale
zbuloni
Tjetër
Tjetër
zbuloni
Toka
Toka
zbuloni
Annunci di aste
Njoftime
zbuloni
Gobidreal.it
Gobidreal.it

Portali Gobidreal.it è vendndodhja virtuale ku oferta dhe kërkesa për pronë janë të bashkuara nëpermjet mekanizmit të ankandit online, i vetmi që mund të garantojë maksimizimin e vlerës së pasurisë dhe pjesëmarrjen nga cdo vend në mënyrë të thjeshtë dhe sigurte. Ne gjithashtu krenohemi me një ekip specializuar që mund të ju ndihmojë në cdo fazë të rrugës. 

Aste të pronave: Kërkimi sipas provinsave

Në Gobidreal mund të gjeni ankandet më të mira të pronave të paluajtshme në Itali, duke përfshirë foto të pronave, përshkrime të sakta dhe të gjithë dokumentacionin lidhur me ankandën. Po ashtu, gjithmonë mund të bëni një vizitë në vend te pronave të ankandave tona online. Gjeni shtëpi në ankand, apartamente, magazina, prona komerciale dhe toka në ankand në Itali. Regjistrohuni për të ruajtur kërkimet tuaja dhe ankandet që ju interesojnë.

Regjistrohu në buletin informativ

Çfarë mund të bëni me Gobidreal.it

Come funziona

Portali

Gobidreal.it është një platformë online që lejon blerjen dhe shitjen në ankand të pronave të paluajtshme

Ricerca immobile

Zgjidhja për ju

Dëshironi të investoni në biznesin tuaj duke zgjeruar strukturën e tij të pronave? Dëshironi të ndërroni shtëpi?

incaricato o liquidatore privato

Besohu tek ne

Të shesin pronat në Gobidreal.it në rezultatin më të mirë të mundshëm është qëllimi ynë

Chi siamo

Ekipi ynë

Gobidreal.it lind nga përvoja e shtëpisë së ankandit www.gobid.it

Punti di forza

Pikat e forta

Eksperiencë e madhe në shitje dhe një histori suksesi në maksimizimin e aseteve

FAQ

FAQ

Çfarë duhet të bëhet për të marrë pjesë në një shitje?
Procedura është e thjeshtë dhe e shpejtë

A dëshironi të shisni pronat tuaja të patundshme?

Besoni në profesionistë të vërtetë dhe krijo aukcionin tënd në Gobidreal

Shes me ne

Sistemi i menaxhimit 9001-27001

Bureau Veritas Certification

ISO 9001:2015
Certifikat N. IT309885

Bureau Veritas Certification
Bureau Veritas Certification

ISO 27001:2013 - ISO 27001:2017
Certifikata Nr. IT319694

Certifikimi i Vlerësimit të Ligjshmërisë